Winterbanden Friesland

Het slechte weer staat weer voor de deur. Kou, regen en sneeuw veroorzaken veel chaos op de Friese wegen. Door winterbanden aan te schaffen zit u net even wat veiliger en geruster achter het stuur. Het is handig om direct maatregelen te nemen zodat u het winterse weer goed doorkomt. Doordat veel Friezen kiezen voor de veiligheid van winterbanden zal Friesland dit jaar wederom te maken krijgen met een tekort aan winterbanden. Daarom is het verstandig om er op tijd bij te zijn.

Winterbanden reserveren – Friesland

Wij bieden u de mogelijkheid om winterbanden te reserveren, zodat u er zeker van bent dat u de winter veilig doorkomt en niet mee hoeft te doen aan de prijzenoorlog die iedere winter ontstaat, ook in Friesland. Ook wanneer u stalen velgen heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Laat u overtuigen door onze scherpe tarieven en vul het onderstaande contactformulier in. Wij sturen u geheel vrijblijvend een prijsopgaaf toe, wanneer u akkoord bent dan zorgen wij ervoor dat de banden voor u klaar staan tegen de tijd dat u ze nodig heeft! Wij hebben veel bedienen veel tevreden klanten uit verschillende delen in Friesland zoals Leeuwarden, Harlingen, Franeker, Akkrum, Sneek en Heerenveen.

Winterbanden velgen Friesland

Bent u op zoek naar winterbanden met velgen? Wij bieden u de oplossing en leveren en monteren lichtmetalen en stalen velgen. Stalen velgen zijn ideaal voor winterbanden. Steeds meer mensen uit Friesland rijden lichtmetalen velgen in de zomermaanden en stalen velgen met winterbanden. Wij geven u graag advies over de juiste stalen velgen en banden voor uw auto!

Falken winterbanden

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande band tegen een scherpe prijs dan adviseert De Bandenhoeve u Falken banden aan, deze doen qua prestaties niet onder voor de grootste merken zoal Michelin, Continental en Vredestein. Het grootste verschil zit hem voornamelijk in de prijs, deze is voor u veel voordeliger.

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze winterbanden? Of bent u er nog niet helemaal uit welke banden voor uw auto het meest geschikt zijn? Bent u benieuwd naar onze prijzen? Kom gerust eens vrijblijvend langs bij ons op de boerderij, of neem telefonisch contact met ons op.

Een beller is sneller: 0518 402 000

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Uw bericht

Please leave this field empty.

Comments are closed.