Velgen

U bent op zoek naar velgen? Dan bent u bij De Bandenhoeve op het juiste adres. Wij leveren al jaren alle soorten velgen en banden die er te verkrijgen zijn. Wij garanderen dat wij de velgen van uw keuze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Daarnaast staat een goede service hoog bij ons in het vaandel. Kortom, geef ons uw wensen door, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Velgen banden

De Bandenhoeve levert een groot assortiment van verschillende merken zoals Proline velgen, Butzi velgen, Dezent wheels, DBV velgen, Alutec, Inter action velgen, Dotz en OZ velgen. Staat het merk waar u naar op zoek bent er niet tussen? Geen probleem, wij kunnen echt alle velgen voor u bestellen. Tijdens onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste contacten opgedaan waardoor wij tegen zeer scherpe tarieven u velgen en banden kunnen aanbieden, in heel Friesland.

Lichtmetalen velgen

Een van de meest populaire accessoires voor de auto zijn lichtmetalen velgen. Wanneer u kiest voor lichtmetalen velgen dan geeft u uw bolide een eigen tintje en het nodige onderscheidende vermogen van andere autobezitters. Met aluminium velgen kunt u uw auto een sportief, klassiek of modern uiterlijk geven. In vergelijking met stalen velgen zijn lichtmetalen velgen een stuk lichter waardoor u minder inlevert op rijplezier.

Wij leveren originele velgen voor alle auto’s zoals VW, BMW, Audi, Volvo en Mercedes. U bent op zoek naar een bepaalde set aluminium velgen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden, wij kunnen alle velgen voor u bestellen!

Velgen winterbanden

De meest gekozen oplossing voor winterbanden zijn stalen velgen. Dit is niet de enige oplossing, maar vaak wel de meest goedkope en praktische. Door de omstandigheden op de weg in de wintermaanden zoals het strooizout hebben velgen veel te lijden. Stalen velgen is dan vaak de handigste oplossing. Dit hoeft echter niet, winterbanden zijn ook verkrijgbaar met aluminium velgen. De Bandenhoeve adviseert u graag over de mogelijkheden.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden?

Vul het onderstaande contactformulier in of bel naar 0518 402 000.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Uw bericht

Please leave this field empty.

Comments are closed.