Banden

Zoekt u nieuwe banden voor uw auto, bestelwagen of 4×4? Dan bent u bij de bandenhoeve aan het juiste adres. De banden die wij u aanbieden hebben als overeenkomst dat ze optimale rijeigenschappen bieden. Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander welke autoband het meeste grip biedt op een nat wegdek, het beste warmte afvoert of het duurzaamste zijn.

Goedkope banden

Doordat wij geen personeelskosten of kosten van een huurpand hebben kunnen wij onze prijzen scherp houden, hier profiteert u van. Een nieuw setje zomer- of winterbanden hoeft niet per definitie veel te kosten.

Banden laten inspecteren

De staat van uw banden heeft veel invloed op het rijgedrag van uw auto. Wij weten uit ervaring echter dat veel automobilisten het niet zo nauw nemen met de staat van hun autobanden. Hierdoor rijden ze vaak te lang door met slechte banden en dit kan zeer gevaarlijke situaties veroorzaken. Wees er op tijd bij en laat uw banden inspecteren door de Bandenhoeve uit Friesland. Wij inspecteren uw banden geheel vrijblijvend op bijvoorbeeld profieldiepte en spanning. Neem eens contact met ons op, we plannen graag een afspraak met u in.

Falken autobanden

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande band met een scherpe prijs dan adviseert De Bandenhoeve u Falken banden aan. Banden van het merk Falken doen qua prestaties niet onder voor de grootste merken zoal Michelin, Continental en Vredestein. Het grootste verschil zit hem voornamelijk in de prijs, deze is voor u veel voordeliger.

Autobanden vergelijken

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze autobanden? Of bent u er nog niet helemaal uit welke banden voor uw auto geschikt zijn? Wij vinden het geen probleem om dit voor u uit te zoeken. Als u het merk en typenummer van uw auto weet dan kijken wij graag welke banden geschikt zijn. Een beller is sneller, u kunt ons bereiken op 0518 402 000.

Comments are closed.